EŞPEDAL ANTALYA GRANFONDO’DAN BİRİNCİLİKLE DÖNDÜ

image

13 Mayıs Pazar günü düzenlenen paralimpik branş  yarışlarına B1 kategorisinde 3 tandem ekibi ile katılan Eşpedal organizasyon kaynaklı bir çok aksaklığa rağmen harika bir yarış çıkararak Antalya’dan birincilikle döndü. Tüm ekibimizi Eşpedal ailesi olarak yürekten kutluyoruz !

image

Oğuzhan Can ve Hüseyin Alkan arkadaşlarımız yarışta  bedensel engelliler gibi diğer paralimpik branş katılımcılarının da tamamını geçerek 68 km.’lik parkuru 36 km. sürüş ortalaması ile 1 saat 54 dakikada tamamlayarak birinciliği elde etti. Üstteki fotoğrafta UCI Grando yetkilisi birincilik kürsüsünde bulunan Hüseyin’in elini sıkıyor. Oğuzhan hemen yanında.İkinciliği İstanbul’dan bir bayan ekibi alırken Üçüncülük kürsüsünde yine Eşpedal’dan arkadaşlarımız Yusuf Uzun ve Cemal Fırat vardı.Erdal Eren ve Burhan Kızıltaş arkadaşlarımız ise Yusuf ve Cemal’in ardından dördüncü olarak yarışı tamamladılar.

image

İşte yarışın birincisi Oğuzhan ve Hüseyin.Fotoğrafta finish anında görüntülenmiş.

image

Üstteki fotoğrafta Erdal ve Burhan finish çizgisinde.

image

Fotoğrafta Yusuf ve Cemal madalyaları boynuna takılmış halde poz vermişler .Arkada tandemleri, 

image

Fotoğrafta Sol baştan Erdal Eren,Burhan Kızıltaş katılım madalyalarını gösteriyor.Sağ tarafta Aysel Ataş yanlarında.

image

Burhan ve Erdal tandem bisiklet önlerinde poz vermiş

image

Hüseyin ve Oğuzhan asfalt yolun kenarında bisikletleri ile birlikte poz vermiş.

image

Sol yanda Aysel Ataş, Hüseyin yol kenarında  ayaklarını uzatarak kaldırıma oturmuş ,Oğuzhan ise bisikletin üstünde.Herkes gülümsüyor.Mutlu.

image
image

Yarış sonrası yetkillerle birlikte bir foto.Solda Hüseyin yanında Cemal, Granfondodan bir bayan bir bay ve sağ başta Oğuzhan

image

Yarış sonrası herkes çimlere yayılmış

image

Yarış sonrası sütünlu bir bina ve bir heykelin önünde değişik kostümler giymiş organizasyon animatörleri Cemal  Erdal ortada.